Find vej: Forside » Artikler » U21-drenge smadrer Bulgarien i deres anden sejr ved VM-kval

U21-drenge smadrer Bulgarien i deres anden sejr ved VM-kval

Lagt på sportt.dk den 13-01-2017 af sportsWebmaster


Danmarks U21-drenge fik lørdag aften deres anden sejr i VM-kvalifikationen i Rumænien, da de vandt med hele 46-17 (21-6) over Bulgarien. I morgen venter Sverige i en direkte duel om billetten til VM.U21-landsholdet er efter to sejre nu tæt på, at have kvalificeret sig til VM i Algeriet. I går gik det udover værterne fra Rumænien, mens Bulgarien her til aften fik store klø.
”Vi prioriterede selvfølgelig først og fremmest sejren i dag. Da det blev slået fast allerede i 1.halvleg, gik vi efter at slå dem med mere end svenskerne, hvilket ville give os en fordel i det indbyrdes regnskab i tilfælde af uafgjort i morgen. Det lykkedes,” indleder Morten Henriksen.

”Bulgarien er klart det ringeste hold, drengene endnu har mødt. Kampen viser med al tydelighed forskellen på bulgarsk og dansk klubhåndbold, hvor drengene har rykket sig betydelig mere end Bulgarien i forhold til sidst, vi mødte dem i 2014. Selvom kampen blev en stor måljagt til sidst, så fortjener drengene ros for deres fokus gennem kampen. Vi kan ikke bruge den her kamp til så meget, men må kigge tilbage på, hvad vi gjorde rigtigt mod Rumænien i den første kamp,” fortæller landstræneren.

I morgen gælder det Sverige, der ligesom Danmark har vundet deres to kampe over Rumænien og Bulgarien i VM-kvalifikationen.

”Det bliver uden tvivl en spændende kamp, hvor begge hold kan løbe med billetten til VM. Sverige har tanket selvtillid siden deres lidt svage præstation ved EM, men vi spiller også fin håndbold. Vi håber og tror på, at vi kan gøre det færdigt,” afslutter Morten Henriksen.

Danmark-Sverige spilles i morgen kl. 18.00. Du kan som altid læse om kampen her på siden.