Find vej: Forside » Artikler » Beach DM bliver større i 2017

Beach DM bliver større i 2017

Lagt på sportt.dk den 04-03-2017 af sportsWebmaster


Rødbillet Beach Handball Tour fejrer 20 års fødselsdag med vokseværk, når der skrives endnu en destination på plakaten. Deltagerne kan se frem til lidt hårdere konkurrence og tilskuerne til endnu højere niveau, når der åbnes for 15 procent flere hold.I 2016 dystede i alt 83 hold på seks destinationer om den ærefulde DM-pokal, som er kulminationen på den landsdækkende stævnetur. I 2017 bliver det forhåbentlig 100 hold på syv destinationer.

”Beach Handball er i rivende udvikling, og når vi inviterer en destination mere med til festen er det fordi vi tror på sportens alsidighed og fremtid. Med touren ønsker vi at sprede kendskabet til sporten, både som en ekstremt tilskuervenlig sport, men også for at få flere til at dyrke sporten for sjov rundt på de danske strande og i klubberne i sommerperioden,” fortæller Christian Køhler, udviklingskonsulent med ansvar for Beach Handball i DHF.

I år vender beach touren tilbage til Randers efter et års pause og en helt ny destination Holsted er på tour-planen.

”Vi afholdte EM i Beach Handball i Randers i 2013 og der oplevede vi en formidabel interesse fra tilskuerne. Det faktum sammen med gode faciliteter, sandkvalitet, vindforhold og lokal frivillig opbakning blev tungest på vægtskålen, da der skulle vælges mellem flere gode byer, som bød sig til,” forklarer Christian Køhler.

Du kan tilmelde dig eller opleve smidige beach handball finter på følgende syv destinationer henover sommeren:

Tronholmen i Randers (27.05.17)
Nordstranden i Køge (28.05.17)
Fyns Badestrand i Nyborg (03.06.17)
Holsted (04.06.17)
Amager Strandpark (10.06.17)
Salling Beach Arena i Roslev (11.06.17)
FINALESTÆVNE: Nordstranden i Kerteminde (17.06.17)
Hvert hold tjener point ved de lokale stævner, og de 10 bedste hold af hvert køn kvalificerer sig derigennem til det store finalestævne.

OBS: Finalestævnet kan du udelukkende kvalificere dig til via tilmelding ved et eller flere af de lokale stævner.

TILMELD DIT HOLD SENEST FREDAG DEN 5. MAJ 2017
Et hold koster 800 kroner og der er plads til 100 hold. Tilmelding er efter først til mølle-princippet.

Det er muligt for hold fra Ligaen, 1., 2. og 3. division, samt distriktsforbundets højeste række at tilmelde sig DM, men ved samtlige Rødbillet Beach Handball Tour-destinationer vil der i 2017 være lokalt arrangerede stævner, som alle kan tilmelde sig.

Reglerne vedr. spillercertifikater og kvalifikationssystem er de samme som sidste år - læs mere under praktisk info og regler længere nede.