Find vej: Forside » Artikler » Stefan Madsen bliver ny U-landstræner

Stefan Madsen bliver ny U-landstræner

Lagt på sportt.dk den 04-03-2017 af sportsWebmaster


Nuværende assistenttræner for herre-U19 landsholdet samt assistenttræner for Aalborg Håndbolds ligaherrer, Stefan Madsen, afløser Morten Henriksen som ungdomslandstræner til den nye sæson.Når herre-U21 landstræner Morten Henriksen om få måneder tiltræder som sportschef i DHF, efterlader det en åben ungdomslandstrænerplads på herresiden. Afløseren er allerede fundet, og det bliver således den nuværende assistenttræner for U19-herrerne, Stefan Madsen, der skal løfte opgaven.

Stefan Madsen tiltræder i den nye rolle d. 1. september 2017, hvor han fortsætter med årgang 1998-1999, som han sammen med talentchef og U-landstræner, Claus Hansen, har arbejdet med de seneste to år.

”Jeg er meget glad for, at forbundet viser mig den tillid, og jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde videre med de her drenge,” siger Stefan Madsen og uddyber:

”Det er et meget spændende job med mange gode folk omkring, og jeg ser frem til at arbejde videre med den strategi og filosofi, der ligger til grund for den røde tråd i talentarbejdet på herresiden.”

Kontinuiteten sikres
I Dansk Håndbold Forbund er generalsekretær, Morten Stig Christensen, glad for, at der er lavet aftale med en så stærk trænerprofil med forankring i talentsystemet.

”Jeg er rigtigt glad for, at vi med ansættelsen af Stefan Madsen sikrer kontinuiteten i vores arbejde og derigennem holder fast i værdierne og talentudviklingsstrategien, herunder arbejdet med blandt andet aldersrelateret træning,” fortæller generalsekretæren, der i ansættelsesprocessen har haft tæt samarbejde med DHF’s kommende sportschef, Morten Henriksen, og han uddyber valget:

”Stefan er meget vellidt, ihærdig og dygtig, og han har en stærk erfaring på klubniveau fra både Danmark og udlandet. Derudover har han et rigtigt godt kendskab til og erfaring med vores eget system som både områdeleder i talenttræningen og som assisterende landstræner, og vi ser derfor frem til, at han kan videreføre det gode samarbejde, der er på herresiden.”

Stefan Madsen er ansat som ungdomslandstræner på en toårig kontrakt. Ansættelsen indebærer, at han stopper som assistenttræner for Claus Hansen og som områdeleder i talenttræningen, mens han dog fortsætter som assistenttræner i Aalborg Håndbold.

Arbejdet med at etablere holdet omkring Stefan Madsen samt finde en ny områdeleder og en ny assistenttræner til Claus Hansen på den unge landsholdsårgang er påbegyndt.