Find vej: Forside » Artikler » Aserve, Scandinavia A/S og HC Midtjylland i 888 ligaen forlænger samarbejdet

Aserve, Scandinavia A/S og HC Midtjylland i 888 ligaen forlænger samarbejdet

Lagt på sportt.dk den 04-03-2017 af sportsWebmaster


HC Midtjylland håndbold i 888ligaen forlænger deres kontrakt med Aserve, Scandinavia A/S, Sport Medical Products.Det er med stor glæde, vi kan informere om at HC Midtjylland håndbold igen har valgt at forlænge deres aftale med Aserve Scandinavia A/S, denne gang for yderligere 2 år, så aftalen nu løber til 2019.

Sponsorchef fra HC Midtjylland Peter Andersen siger om forlængelsen: Vi er glade for at Aserve og HC Midtjylland igen er blevet enige om at forlænge vor samarbejdsaftale for yderligere 2 år.

Vi har hos Aserve en leverandør af sportsplejemidler, der lever op til vore forventninger og krav, både hvad angår leveringssikkerhed, og ikke mindst produkternes høje kvalitet. Vi er så heldige, at bo næsten ”dør om dør” med Aserve, Scandinavia A/S, hvilket giver vores Fysioterapeuter en stor fordel, når de skal bruge produkter.

Hos HC Midtjylland føler vi, at vi arbejder med en sponsor og samarbejdspartner på meget højt niveau.
Vores Fysioterapeuter nyder stor glæde af, at Aserve er så engageret i deres sponsorat med os, og også muligheden for at teste nye produkter for Aserve, synes Fysioterapeuterne er særdeles spændende siger Peter Andersen fra HC Midtjylland.

Hos Aserve glæder vi os over forlængelsen med HC Midtjylland håndbold, da det igen er et bevis på vore produkter lever op til de forventninger og krav, som topklubberne stiller til os som leverandør. Vi glæder os over, at en endnu en topklub i dansk håndbold, mener at vi som leverandør er så ”gode”, at de anbefaler os til andre klubber, det er vi både stolte over og taknemmelige for. Aserve, Scandinavia A/S samarbejder nu med over 75 % af alle landets håndboldklubber i 888 Herreligaen, og vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med HC Midtjylland håndbold