Find vej: Forside » Artikler » Sund ryg

Sund ryg

Lagt på sportt.dk den 12-01-2017 af sportsWebmaster


Hvor kommer rygsmerter fra Og hvorfor forsvinder de ikkeRigtig mange mennesker døjer med smerter i ryggen og nakken, og det kan være hæmmende for dagligdagens gøremål og lægge en dæmper på trivsel. Men nu er der hjælp at hente.

I to nye bøger sættes der fokus på træning af ryggen og nakken. Eksperter gennemgår de hyppigste årsager til smerterne og kommer med bud på enkle øvelser, der i langt de fleste tilfælde kan blive permanente løsninger og efterlade dig smertefri. Og samtidig stærkere og afspændt.

Bøgerne kommer hele vejen rundt om smerterne. Så udover de mange træningsøvelser, der er vist i billeder og forklaret med enkle ord, så findes der også gode forklaringer på, hvad smerte er, og hvor den kommer fra. Der lægges op til at komme hele vejen rundt om smerten og finde alle årsagerne til, at den opstår. For derigennem at kunne fjerne både årsag og smerte.

Forfatterne Anders Aasen Berget og Lennart Krohn-Hansen er begge uddannet fysioterapeut. Deres bøger udkom først i Norge, men er siden solgt verden over og har hjulpet mange mennesker til en hverdag med færre smerter og mere overskud. Og nu kan de også komme danskerne til gode.


Begge bøger udkommer d. 12. januar 2017


Sund ryg – færre smerter, trygt og nemt // Anders Aasen Berget og Lennart Krohn-Hansen // på dansk ved Susanne Thomsen
TURBINE // ISBN: 978-87-406-1192-2// 246 sider // Vejl. pris 249,95 kr.