Find vej: Forside » Artikler » BSV og Skjern er i pokalfinalen

BSV og Skjern er i pokalfinalen

Lagt på sportt.dk den 07-02-2017 af sportsWebmaster

Herrernes pokalturnering, Santander Cup, afsluttes i denne weekend med Final 4 i Aalborg, og her kan du se resultaterne af lørdagens semifinaler samt programmet for søndagens medaljekampe.Denne weekend danner rammen for de afsluttende kampe i herrernes pokalturnering med et Final 4-stævne, der finder sted i Gigantium, Aalborg, lørdag og søndag. Lørdag eftermiddag blev semifinalerne afviklet, og her vandt Bjerringbro-Silkeborg over KIF Kolding København, mens Skjern Håndbold tog finalepladsen foran Aalborg Håndbold.
1. semifinale: Bjerringbro-Silkeborg - KIF Kolding København 28-24 (13-11)
Den første semifinale bød på et hav af fysiske dueller og en masse intensitet. Ingen af de respektive mandskaber kunne trække afgørende fra i kampens indledende minutter, hvorfor stillingen var 6-6 efter 15 minutters spil. Det fysiske spil fik dog også konsekvenser, da begge hold blev ramt af en del udvisninger frem mod pausen. BSV’s sidste skanse, Sebastian Frandsen, havde nogle vigtige redninger i 1. halvlegs døende minutter, der var med til at give Bjerringbro-Silkeborg en føring på 13-11 ved pausen.

BSV fastholdt presset på KIF Kolding København efter pausen. De sortklædte skabte en føring på tre mål, som KIF jagtede resten af kampen. Selvom Kolding flere gange var tæt på, så blev det aldrig rigtig spændende. BSV vinder den første semifinale med 28-24.

2. semifinale: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold 23-32 (12-16)
Skjern fik en flot start på Satander Cup’s anden semifinale. De grønblusede skabte hurtigt en 3-0-føring mod hjemmebaneholdet fra Aalborg. Den fine start fra Skjern blev forstyrret af en række udvisninger til vestjyderne, men det var ikke at se på resultattavlen. Aalborg kunne nemlig ikke æde sig ind på Skjerns tidlige føring, og Aalborgenserne var generelt bare et skridt efter i de første 30 min. Skjern kunne gå til pause foran med 16-12.

Skjern kom også bedst ud fra pausen, hvor det virkelig kneb for Aalborg. Hjemmeholdets situation blev ikke bedre, da Sander Sagoson måtte indkassere et rødt kort efter en infight med Skjerns René Rasmussen. Senere fik Aalborgs René Antonsen også et rødt kort efter hans tredje udvisning. De grønblusede spillede på alle tangenter og var bare dominerende i begge ender af banen. Særlig Skjerns nye målmand, Tibor Ivanisevic, stod en brandkamp. Kasper Søndergaard spillede ligeledes en hovedrolle med otte kasser.
Aalborg prøvede ihærdigt at indhente modstanderen, men Skjern var simpelthen for gode på dagen. Skjern tager en sikker sejr på 32-23.