Find vej: Forside » Artikler » Billetsalg til Danmark-Ungarn: Tid til revanche!

Billetsalg til Danmark-Ungarn: Tid til revanche!

Lagt på sportt.dk den 31-01-2017 af sportsWebmaster


Danmarks håndboldherrer skal i aktion for første gang efter VM, når der er dobbeltopgør mod VM-bødlerne fra Ungarn i EM-kvalifikationen i starten af maj. Første opgør spilles i Ungarn d. 4. maj, mens der er returopgør i Aarhus, søndag d. 7. maj. Billetsalget til hjemmekampen starter onsdag d. 1. marts.Skæbnen har maget det således, at håndboldherrerne får mulighed for en hurtig oprejsning oven på VM-skuffelsen, når Danmarks overmænd fra Ungarn bliver første modstander efter slutrunden i Frankrig. Det sker i et dobbeltopgør i EM-kvalifikationen, hvor første kamp spilles i Ungarn, torsdag d. 4. maj, mens der er returkamp i Ceres Arena i Aarhus, søndag d. 7. maj kl. 20.30.

”I et år hvor Aarhus er europæisk kulturhovedstad, kommer vi til at have et hav af kulturbegivenheder af internationalt format. Blandt disse bliver glædeligvis også en kamp med vores danske OL-guldvindere i håndbold, der har et regnskab at gøre op med gæsterne fra Ungarn. Jeg ser meget frem til at byde herrelandsholdet velkommen i Ceres Arena d. 7. maj,” siger Rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad.

”Denne kamp er vigtig på flere områder: Vi vil selvfølgelig gerne have oprejsning for det smertefulde nederlag ved VM, men endnu vigtigere er det, at vi simpelthen skal vinde den kvalifikationsgruppe, så vi kan blive topseedet ved EM i Kroatien til næste år. Begge hold har maksimumpoint efter de to første kampe, så der er tale om en lille gruppefinale over de to opgør,” siger generalsekretær og fungerende sportschef i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen.

Billetsalget til VM-revanchen starter onsdag d. 1. marts kl. 10.00.