Find vej: Forside » Artikler » 20-årig håndboldskole på Snapchat

20-årig håndboldskole på Snapchat

Lagt på sportt.dk den 17-01-2017 af sportsWebmaster


I 2016 debuterede Danmarks mest loyale DHF Håndboldskole på Snapchat med stor succes. ERI har tilmeldt sig som håndboldskolearrangør i sommerferien for 20. år i træk og regner bestemt med, at de sociale medier igen deltager.Nye initiativer, en ildsjæl og et trofast korps af frivillige er koden til håndboldskolens kæmpe succes i ERI Håndbold, som i 2016 meldte udsolgt efter blot et kvarter.

”Hvis ikke vi afholdte håndboldskole, ville vi have en flok skrigende børn. Børnene vil det bare. Og jeg kan slet ikke forestille mig, at sommerferien her kunne begynde uden håndboldskolen,” fortæller Anja Sonne, kasserer i ERI.

Udover et nyt initiativ i det sociale medie Snapchat arrangerede håndboldskolen i 2016 OL på skolens sidste dag. Det skete med pomp og pragt, indmarch, faner, fakkel og en tale fra viceborgmesteren.

”Børnene elsker nye tiltag. Og at det sker med børn fra andre klubber giver et unikt lokalt fællesskab,” Anja Sonne

I 2016 var der som udgangspunkt plads til 60 deltagere. En lang venteliste pressede dog på, så med god opbakning fra ekstra trænere og frivillige fik klubben mulighed for at tilbyde 80 børn en uforglemmelig uge.

Huskeliste gør det nemt

I ERI er der omkring 15 frivillige omkring håndboldskolen med hver deres opgave.

”Med hensyn til det praktiske, så er der sådan en fin huskeliste, som vi printer, og så tager vi den derfra. Udviklingen står Andreas for. Han får lov til at styre og så retter vi ind. Han er fantastisk og børnene elsker ham. Det er sjovt nok ikke svært at skaffe frivillige til håndboldskolen,” smiler Anja Sonne.

En arrangørklub for DHF's Håndboldskole får automatisk tilsendt en manual og huskeliste efter tilmelding.

i 2016 arrangerede mere end 150 klubber DHF Håndboldskole. ERI har været med lige siden 1997 og har været trofast arrangør lige siden.