Find vej: Forside » Roslev » OnAdventure

OnAdventure

Lyngvænget 8
9310 Roslev

Telefon:
61335015
Hjemmeside:
www.onadventure.dk
Juridisk navn:
OnAdventure
Ejer af OnAdventure:
Tue Brems Olesen
Branche:
Undervisning inden for sport og fritid
Firma oprettet:
2010

Beskrivelse af OnAdventure

Her får du du uddannelse og oplevelser i havkajak.

OnAdventure er en virksomhed inden for undervisning i sport og fritid. Virksomheden blev oprettet i 2010 af ejeren Tue Brems Olesen og har siden da specialiseret sig i at tilbyde uddannelse og oplevelser inden for havkajak.

Virksomheden har en hjemmeside på www.onadventure.dk, hvor interesserede kan finde mere information om de forskellige kurser og oplevelser, som OnAdventure tilbyder. Man kan også finde kontaktinformation til virksomheden, herunder telefonnummeret 61335015.

OnAdventure er kendt for at tilbyde en bred vifte af kurser og oplevelser, der spænder fra begynderkurser i havkajak til mere avancerede kurser og guidede ture for øvede kajakroere. Virksomheden lægger stor vægt på sikkerhed og professionalisme i undervisningen, og samtidig sørger de for at give deltagerne en unik oplevelse i smukke og spændende omgivelser.

Som en af de førende virksomheder inden for havkajak-undervisning og -oplevelser i Danmark, har OnAdventure et godt ry i branchen og har hjulpet mange kajakentusiaster til at udvikle deres færdigheder og opleve den fantastiske natur, som Danmark har at byde på.

Anmeldelse af OnAdventure

Ingen anmeldelser fundet


Har du opdateringer til OnAdventure - klik her.

2262 brugere har fundet nyttige oplysninger på denne side.