Find vej: Forside » Artikler » Spillerforeningen bekræfter forligstilbud fra DBU

Spillerforeningen bekræfter forligstilbud fra DBU

Lagt på sportt.dk den 11-02-2017 af sportsWebmaster


Kl. 16 i går onsdag den 8. februar 2017 modtog Spillerforeningen et detaljeret forligstilbud fra DBU. Det vil nu blive behandlet, så hurtigt som muligt.- Vi skal have løst det her udestående. Igennem to år har vi gang på gang skubbet på for at få DBU til at levere oplysninger, og nu er det langt om længe lykkedes. Det er enormt forstyrrende, når vi ikke kan få lukket de her sager en gang for alle og komme videre, siger William Kvist og fortsætter:

- Vi holder vores aftaler, og det bør også være noget, man som arbejdsgiver går op i at gøre.

- Vi ønsker at finde løsninger, og det gør vi i dialog med DBU via vores repræsentant, Spillerforeningen. Vi skal have adresseret de problemer, der er, og så er Spillerforeningen klar til at løse dem sammen med DBU.

- Primært fokus er nu at få etableret gode forhold vedrørende kost og behandling i landsholdslejren, som vi skal finde løsninger på i dialog med DBU. Vi skal have fuldt fokus på at præstere imod Rumænien, slutter William Kvist.

Fakta
I de sidste to år har vi bedt DBU om at redegøre for sponsoraftaler i perioden 2004-2011 for at afklare, om der er et udestående. I dialog med DBU, og efter ønske fra DBU, indvilgede vi i at udskille denne del fra den voldgiftssag, der blev afgjort i november 2016. DBU har nu sendt et forligstilbud vedrørende udeståender i forbindelse med sponsoraftaler for perioden 2004-2011, som vi vil forholde os til.

Christian Eriksen og William Kvist sidder begge i Spillerforeningens bestyrelse og i spillerrådet, som derudover også består af Simon Kjær og Kasper Schmeichel.

Spillerforeningen har ikke yderligere kommentarer for nuværende.