Find vej: Forside » Artikler » Ærgerlig VM-exit for håndboldherrerne

Ærgerlig VM-exit for håndboldherrerne

Lagt på sportt.dk den 25-01-2017 af sportsWebmaster


DHF’s generalsekretær Morten Stig Christensen føler med landsholdet og ærgrer sig over det tidlige exit ved VM i Frankrig.De olympiske mestre fra Danmark må allerede pakke taskerne og rejse hjem efter ottendedelsfinalen ved VM i Frankrig. Et overraskende resultat, der gør ondt på håndbold-Danmark og mest af alt på herrelandsholdet.
”Først og fremmest må jeg sige, at jeg føler med landsholdet, der lige nu er ved at fordøje den måske største skuffelse i deres landsholdskarriere,” indleder Morten Stig Christensen, generalsekretær i DHF.

”Når man kommer som OL-vindere, har alle kæmpe store forventninger, men presset og forventningerne er med garanti størst indefra,” siger generalsekretæren og fortsætter:

”Vi ved alle, at VM-strukturen med den nådesløse knockout-fase koster nogle ofre, og selvom landsholdet indfriede det første mål om at blive nummer et i puljen for netop at få det bedst mulige udgangspunkt for ottendedelsfinalen, så kan man altså opleve at stå i en utrolig svær kamp alligevel,” lyder det fra Morten Stig Christensen, der også tilføjer, at nøjagtig den samme skæbne overgik Tyskland, der også sluttede som etter, men tabte ottendedelsfinalen til Qatar.

”Den tidlige VM-exit er, som spillerne og landstræneren har udtalt, en stor skuffelse og et resultat, ingen kan være tilfreds med. Men sådan er spillets regler, og vi trak sorteper denne gang, så der er ikke andet for end at forsøge at lære af det og komme videre.”

”Det næste mål er kvalifikation til EM i Kroatien i 2018, og herefter har vi jo selv værtskabet for VM 2019 sammen med tyskerne, hvor der med garanti vil være to meget revanchelystne hjemmebanehold.”